Αντικαταβολή

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελίας σας με μετρητά κατά την παράδοση της από την συνεργαζόμενη εταιρεία courier (ACS Courier), στο χώρο σας με αντικαταβολή. Το κόστος αντικαταβολής ανέρχεται στα 1.90€ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24%).

Πιστωτική / Χρεωστική Κάρτα

Εξοφλείστε την παραγγελία σας με τη χρήση της πιστωτικής ή χρεωστικής σας κάρτας μέσα από το ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών της Τράπεζας Πειραιώς. Η χρήση της πιστωτικής σας κάρτας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα είναι απόλυτα ασφαλής. Μόλις ολοκληρώσετε τη συμπλήρωση όλων των στοιχείων που απαιτούνται για την καταχώρηση της παραγγελίας θα μεταφερθείτε αυτόματα στο ασφαλές site της Τράπεζας Πειραιώς όπου θα έχετε τη δυνατότητα να συμπληρώσετε απευθείας τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας. Για να πληρώσετε με πιστωτική κάρτα, θα πρέπει να συμπληρώσετε στη σχετική φόρμα το ακριβές όνομα κατόχου, τον αριθμό και την ημερομηνία λήξης της πιστωτικής σας κάρτας, καθώς και τον τριψήφιο αριθμό (CVV) που βρίσκεται στο πίσω μέρος της κάρτας.

Τραπεζική Κατάθεση

Εξοφλείστε την παραγγελία σας με τραπεζική κατάθεση στους τραπεζικούς μας λογαριασμούς. Ως αιτιολογία κατάθεσης χρησιμοποιείστε το κωδικό της παραγγελίας σας.

Οι διαθέσιμοι λογαριασμοί είναι:

Τράπεζα: Πειραιώς
Αρ. Λογαριασμού: GR8201711170006117040030383
Δικαιούχος: ΣΥΣΤΕΓΑΣΜΕΝΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΓΚΛΕΤΣΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΓΚΛΕΤΣΟΥ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ

Τράπεζα: Εθνική
Αρ. Λογαριασμού: GR9701104740000047444006317
Δικαιούχος: ΣΥΣΤΕΓΑΣΜΕΝΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΓΚΛΕΤΣΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΓΚΛΕΤΣΟΥ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ

Παραλαβή και Πληρωμή της παραγγελίας σας από το κατάστημά μας

Για την παραλαβή από το φυσικό κατάστημα απαιτείται να έχει γίνει εκ των προτέρων ή τηλεφωνική ή on line παραγγελία.

Η παραγγελία θεωρείται έτοιμη προς παραλαβή, εφόσον έχει σταλεί αντίστοιχη ενημέρωση από εμάς σε μορφή Viber ή sms & e-mail από το κατάστημά μας.
Κατόπιν της δικής μας ενημέρωσης ο πελάτης μπορεί να παραλάβει την παραγγελία του από το φυσικό μας κατάστημα σε διάστημα πέντε (5) εργάσιμων ημερών.
Μετά το πέρας του χρονικού περιθωρίου (πέντε (5) εργάσιμων ημερών) η παραγγελία θα ακυρώνεται αυτόματα και δεν θα είναι πλέον διαθέσιμη στο φυσικό μας κατάστημα.

Οι τιμές του ηλεκτρονικού καταστήματος είναι οι ίδιες με του φυσικού κατάστηματος – διαφοροποιούνται όμως οι εκπτώσεις.

Διεύθυνση: Λαμίας 7, 35300 Στυλίδα, Φθιώτιδα
 
Το ωράριο που ισχύει για τις παραλαβές από το κατάστημα είναι το εξής:
Δευτέρα-Παρασκευή 08:30- 21:00
Σάββατο 8:00 -14:30