Στηρίζουμε εσάς & την οικογένειά σας στα καλά αλλά και στα δύσκολα!
24 ώρες pharmacygletsos.gr

Σύγχρονη πνοή «φυσάει» στο χώρο του φαρμακείου.
Το «δίδυμο» της επιτυχίας στηρίζεται στις δύο δίδυμες κόρες του Αθ. Γκλέτσου, τη Φανή και τη Βίκυ Γκλέτσου, όπου με σεβασμό και επαγγελματισμό συνεχίζουν την οικογενειακή παράδοση του φαρμακείου, αλλά και με την επαγγελματική τους κατάρτιση, ως επιστήμονες φαρμακοποιοί, αναδεικνύουν τις υπηρεσίες που τόσα χρόνια προσφέρουν με αγάπη και φροντίδα στους πελάτες τους.

Έτσι πήραν την απόφαση να επεκταθούν και πέρα από τα σύνορα της Φθιώτιδας και να ανοίξουν το ηλεκτρονικό φαρμακείο pharmacygletsos.gr, όπου στόχο έχει να εξυπηρετήσει όλη την Ελλάδα, προσφέροντας προϊόντα που καλύπτουν κάθε ανάγκη υγείας, ομορφιάς, ευεξίας και καθημερινής φροντίδας με δώρα, εκπτώσεις, πολύτιμες συμβουλές.

TΟ ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ

Το κοινό όραμά μας είναι η δημιουργία μιας ευχάριστης εμπειρίας για τους πελάτες από την στιγμή της πλοήγησης μέσα στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, μέχρι και τη στιγμή που θα παραλάβουν το πακέτο τους στην πόρτα τους.

Στόχος μας είναι να προσφέρουμε ένα σύγχρονο, φιλικό και απλό στη χρήση ιστότοπο, που υποστηρίζεται από ένα άρτια εκπαιδευμένο και εξυπηρετικό προσωπικό.

Επιθυμία μας δεν είναι απλά να αναπτύξουμε μία πελατειακή σχέση μαζί σας, αλλά και μια σχέση εμπιστοσύνης, έτσι ώστε να μπορέσουμε να εξυπηρετήσουμε τις εξατομικευμένες ανάγκες σας με τον καλύτερο δυνατόν τρόπο.